Vill du också ha våldsam tillväxt?

Hej beslutsfattare och framtida anhängare av den oundvikliga gig-ekonomin! Gör som många marknadsledare: anlita oss. Ring eller besök oss i Göteborg för planering av våldsam tillväxt.

Nu på LinkedIn. Följ oss gärna!

Sales Ahead hjälper säljare att lyckas. Vi är Säljkonsulter som förenklar försäljning och hjälper starka varumärken att växa snabbt.

 

Vi tar uppdrag inom alla branscher och är som mest aktiva inom ny teknik, kommunikation, säkerhet, outsourcing, systemutveckling, managementkonsulting, business intelligence, bemanning, media och finans.

 

Sales Ahead arbetar med världens största varumärken inom IT och utveckling. Vi tar komplex försäljning och gör den enkel. Digitaliseringen accelererar och vi kan tydligt se ett alltmer ökande behov av att ta hjälp för att nå nya höjder i sin försäljning.

 

Arbetsgivare har sedan länge upplevt svårigheter att rekrytera kompetenta säljare. Helt enkelt eftersom efterfrågan på bra säljare är högre än vad som finns tillgängligt, och ofta då det finns mycket utvecklingspotential kvar i ledning och förmåga att skapa energi och kultur. Vi kan se att den bästa lösningen varierar, ibland är det långsiktiga heltidsuppdrag över nationer och ibland intensiv kickstart av ny marknad. Behovet av aktiv försäljning fortsätter att öka, i takt med att utvecklingen accelererar i den allt snabbare gig-ekonomin.

 

Som Säljkonsulter så kan vi hantera hela eller utvalda delar av säljprocessen samt marknadsföringen kopplat till den aktiva försäljningen. Vi sätter upp grundliga strategier och mångåriga marknadsplaner och kan därefter gå in i den operativa och taktiska fasen – försäljning! Vi identifierar målgrupp, sätter upp CRM-system, digitaliserar, förfinar processer samt optimerar kundregister för snabbare sälj och bestående tillväxt.

 

Det självklara valet för säljutveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *