Sales Ahead Pipeline Service (B2B+)

Grädden på moset och pricken över i:et i ordet insats! Sales Ahead Pipeline Service är vårt egenutvecklade koncept för framgångsrik och långsiktig äkta företagsförsäljning. B2B är lika gammalt som världens två första företag, och idag omsätts allt till högre och högre hastighet och kraven på alla ute i hetluften blir tuffare allt snabbare.

Samtidigt finns det bättre verktyg, friare ramverk och mer och skarpare erfarenhet än någonsin tidigare! Detta har vi tagit fasta på. Sales Ahead Pipeline Service är en total CRM-strategi samtidigt som det i all sin enkelhet kan innefatta ett enda praktiskt moment.

CRM, Kommunikation, Standardisering, Utbildning, Mål, Strategi, Ledarskap, Taktik, Insats, Ekonomi.

Hur då? Jo, konceptet innebär att vi gör en total översyn av varumärke, organisation samt marknaden och spelplanen. Vi kan djupdyka och titta på ledarskapet, de ekonomiska förutsättningarna, den nuvarande kommunikationen för att därefter enkelt och effektivt kunna förbättra enskilda områden och utveckla en CRM-strategi. Ett upplägg där vår taktik och insats väger tungt samtidigt som standardisering och utbildning möjliggör ökad kvalité i det huvudsakliga – att sätta upp, klara av och ”krossa” gemensamt uppsatta mål!

….eller så kan vi effektfullt ”bara” sköta er försäljning, hur komplex eller traditionell den än är.

Vi verkar med framgång inom alla branscher oavsett komplexitet och geografi. Vi kan sköta hela eller utvalda delar i er säljprocess, framförallt och gärna de ”svåraste” delarna såsom systematiska och relationsstartande nykundssamtal. Samt hjälper er att sätta upp, visualisera och utveckla den mest effektiva säljprocessen för er verksamhet och marknad. Vi är CRM-nördar, supersäljare, nytänkare, organisatörer, samordnare och galet inbitna resultatjägare som helt enkelt älskar att sälja!

Vi lämnar inget åt slumpen. Gör det inte du heller. Ring oss idag!

Förtroende, tillgänglighet och teamet är allt! Varje enskild individ kollaborerar tillsammans med andra erfarna Säljkonsulter för att uppnå maximal kompetensutveckling och resultat på kortast möjliga tid. Konceptet innebär att vi bryter ner hela processen för varumärket och företagets försäljning och kontakt med marknaden, där själva säljprocessen har en central roll. Vi säkerställer också faktorer ända från den punkt när en entreprenör och kund bildar nya varumärken och projekt – till det att slutkunderna blir återkommande kunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>