Säljare med glöd för bostadsmarknad och lån (Gbg)

Sista ansökningsdag har passerat.

bolånSales Ahead hjälper och vägleder människor som brinner för försäljning! Vi vill nu komma i kontakt med dig som vill ta bostadsmarknaden i Göteborg med stor storm. Du har ett hököga för fastighet och finans och mår som absolut bäst när du får jobba riktigt hårt med att toppa din egen förmåga och karriär. Nu kör vi!

Att köpa ny bostad är stort. Och bolånet är många människors största affär i livet. Din uppgift som framstående Bolånespecialist blir att förenkla privata bostadsaffärer, där du rätar ut frågetecken samt säkrar och hjälper dina kunder till bästa möjliga låneupplägg med SBAB som långivare.

SBAB har lång erfarenhet och kunskap inom bostadsfinansiering. Frågor som rör bostaden och boendet finns djupt förankrade i företagets rötter. I Sverige finns många samhällsutmaningar med ekonomisk, social eller miljömässig koppling till bostaden. Med stort engagemang för hållbart boende vill du därmed bidra till en positiv samhällsutveckling.

Dina arbetsuppgifter är att representera, förmedla och rådgiva när det gäller SBAB bolån. Du intar rollen som specialist på bolån och hjälper dagligen människor att göra bostadsaffären till en riktigt bra och smidig affär. För den rätte finns även karriärvägar inom ledarskap, övergripande budgetansvar samt ansvar för processer och affärsmöjligheter. Ditt huvudsakliga fokus är din egna förmedling av bolån där du själv har löpande och intensiv telefonkontakt med potentiella bolånekunder, samt därtill det viktiga personliga mötet på vårt kontor i centrala Göteborg.

Kvalifikationer som du har med dig är ett påtagligt underliggande driv och du går igång på att effektivt hjälpa och rådgiva när det kommer till ekonomiska upplägg. Snabba ränteberäkningar, maximerad kundaktivitet och en stålsatt vilja att nå toppen är det som formar dig till att bli den mest framgångsrika säljaren av bostadslån. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av kontaktintensiva uppdrag, företrädesvis med ekonomiska inslag.

Du ser fram emot att jobba i nära symbios med kapitalmarknad, mäklare och partners samt har ett utpräglat sinne för att hitta goda och stora affärer med slipsen runt halsen. Du möter orädd dina kunder på kontoret mitt i Göteborg, och har ett tydligt mindset och en vilja att arbeta långsiktigt med bostadsmarknad och finanser.

Rätt person på rätt plats

Är du en person som kan räkna räntor snabbare än någon hinner säga lånelöfte? Vaknar du med ivrig undran vad dagen erbjuder för bolånemarginal? Ring oss idag! Så kikar vi vad som matchar dig bäst.

För att söka tjänsten, skicka ditt CV till join@salesahead.se. Ange BOLÅNESPECIALIST i ämnesraden.

Välkommen till din egen framgång!

Med vänlig hälsning / Best regards
Johan Kronberg, Tel. +46722360360

En tanke om “Säljare med glöd för bostadsmarknad och lån (Gbg)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *