Konsultativ säljkonsult

Sista ansökningsdag har passerat. Följ oss gärna på Facebook för nya karriärmöjligheter!

Vi hjälper säljare att lyckas!

Arbetsbeskrivning
Vi växer & söker säljare åt oss på SalesAhead. Nu befinner vi oss i en väldigt expansiv fas och söker nu dig som vill ta steget att jobba med försäljning i olika projekt. Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter till personlig utveckling. I rollen som projektsäljare jobbar du främst med telefonen för att hitta nya kunder, samt tar reda på hur vi kan förvalta och hjälpa kunden på bästa sätt.

Ansvarsområden
Som innesäljare är du första kontakten med kunden och det är du som ser till att hitta rätt lösning efter kundens behov. Genom samarbete och tillgång till flera hundra interna specialister lokalt i Göteborg, ser du till att din kund får en skräddarsydd lösning till sitt behov. Vidare är det ditt ansvar att ta fram offerter och tidsplaner samt hålla i möten som sker internt eller hos kund.

Kvalifikationer
Du är en person med några års erfarenhet av innesälj eller liknande affärsmässiga arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av försäljning med telefonen som främsta verktyg är det meriterade, men inte ett krav. Kompetensen kring det tekniska står vi för och utbildar dig i. Det viktiga är din aktivitetsskapande insats, relationsbyggande förmåga och din högtflygande ambition att nå säljtoppen tillsammans med likasinnade.
Vi sitter i fräscha och rymliga lokaler i centrala Göteborg och erbjuder härliga kollegor, alla nya tekniska prylar du kan tänkas behöva och sist men inte minst – de rätta förutsättningarna att lyckas!

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2017.

Med vänlig hälsning / Best regards
Kevin Patel, Tel. +46704051550

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Personligt meddelande (valfritt)

Hur lång erfarenhet har du av försäljning?
 Ingen 1 år 2 år 3-5 år 6 år+

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev (valfritt)

Vart hörde du talas om oss?

Ja, jag vill söka tjänsten som Säljkonsult!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *