Säljare Hushållsnära tjänster

Sista ansökningsdag har passerat. Följ oss gärna på Instagram för nya karriärmöjligheter!

Svenskarna nyttjar rut- och rotavdrag som aldrig förr. Vi söker nu en säljare som vill gå med i vårt interna säljteam och accelerera affärsmöjligheterna på marknaden för hushållsnära tjänster. RUT, som är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt, är en mångmiljardaffär som ökar kraftigt varje år.

Ditt uppdrag
För vår partners räkning bearbetar du potentiella privatkunder för hushållsnära tjänster över telefon och med digitala verktyg. Dina yttersta verktyg är din telefon, ditt headset och en färdig CRM-strategi fyllt med potentiella kunder och relationer. Ditt initiala fokus är bearbetning av privatpersoner som har visat intresse för hjälp i hemmet, där det över tid också blir aktuellt med företagskunder. CRM-strategin innefattar en rad olika moment där vi använder en rad taktiker och multikanalmarknadsföring. Vi fångar upp leads ute på event och via digitala kanaler för att sedan förädla och stänga affärer i det viktigaste momentet – din insats i telefonen.

Om dig
Du är en glad relationsbyggare med förmåga att lyfta vårt befintliga team med din energi. Du gillar att prata i telefon och är snabbtänkt och noggrann. Du kan hantera ett högt antal olika samtal och kunder varje dag, och på samma sätt skapa ordning och reda i vårt välsvarvade och välfyllda CRM-system. Du jobbar med hela Sverige som marknad skapar eget resultat genom att göra egna avtal med privatpersoner gällande hushållsnära tjänster och städning. Det finns en stor efterfrågan på RUT-tjänster, och du skapar med lätthet nya lönsamma affärer.

Övrigt
Du blir Säljkonsult på plats på vårt kontor i centrala Göteborg och en del av vårt team för outsourcad försäljning, ett mycket uppskattat koncept hos våra partners. Det innebär att vi hanterar hela säljprocessen och kan samtidigt dra nytta av varandra och utveckla varje kollegas kompetens i raketfart. Tjänsten är på heltid vardagar (8-17). Vi hanterar ansökningar och genomför intervjuer löpande, så sök gärna tjänsten snarast. Du kan söka direkt och enkelt utan CV.

Med vänlig hälsning / Best regards
Johan Kronberg, Tel. +46722360360

Vi hjälper säljare att lyckas! Sales Ahead är en unik sammansättning av erfarna Säljkonsulter med bred erfarenhet av marknad och försäljning. Våra partners är de mest snabbväxande, mest framgångsrika och vanligen också största varumärkena och bolagen inom varje intressant bransch. Tillsammans skapar vi strålande möjligheter för våra medarbetare att utvecklas och göra karriär utan att behöva byta arbetsgivare. Vi utgår från flera olika centrala kontor i Göteborg, där vi och våra partners sitter för direktkontakt med alla beslutsvägar. Vi arbetar alltid i team och kan därför dra nytta av våra samlade styrkor när vi implementerar CRM-strategier, optimerar marknaden samt taktiskt bearbetar affärsmöjligheter och skapar skarpa affärer.

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Personligt meddelande

Hur lång erfarenhet har du av försäljning?
 Ingen 1 år 2 år 3-5 år 6 år+

Bifoga CV (valfritt)

Bifoga Personligt brev (valfritt)

Vart hörde du talas om oss?

Ja, jag vill söka tjänsten som Säljare!