Säljare till stort bemanningsföretag

Sista ansökningsdag har passerat. Följ oss gärna på Facebook för nya karriärmöjligheter!

Vi söker nu för partners räkning drivna, målinriktade och människokännande säljare som är vana vid att arbeta i ett högt tempo med glädje i sinnet.

Vår partner är en av Sveriges största auktoriserade bemanningsföretag med kontor på ett tiotal orter över Sverige och åtskilliga tusentals konsulter som löpande verkar i Sverige. Med en unik och tydlig nisch inom traditionella yrken så blir vår partner det självklara valet när det kommer till vissa typer av kompetenser.

Tillväxttakten är mycket hög och vi vill nu därför komma i kontakt med dig som vill vara med på en tydlig resa med oerhörda möjligheter till många, och på ett sätt enkla, affärer. Eftersom vår partners varumärke har vuxit mycket kraftigt på kort tid så finns fortfarande mycket marknad kvar att bearbeta.

Ansvarsområden
Din roll som ansvarig säljare innebär att du från Göteborg arbetar tillsammans med flera kontor runt om i Sverige med fokus på att bjuda in och rekrytera kompetens och resurser i ett förutbestämt segment där tillgången på arbetskraft är hög.
Du bjuder in kandidater till de lokala kontoren och utför nulägesanalyser och intervjuer över telefon, samt hanterar inkommande förfrågningar från kunder inom samma område.
En förutsättning för att bli framgångsrik i denna roll är att du har en förmåga att skapa en förståelse för kundens behov samtidigt som du skall kunna få kunden att förstå mervärdet med vår partners tjänster.

Din profil
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning
• Tycker om att jobba med människor
• Har en hög servicekänsla och bidrar med positiv energi

Egenskaper
• Stark egen drivkraft och förmåga att skapa långsiktiga relationer
• Självgående och initiativrik
• Anpassningsbar och flexibel i en föränderlig miljö
• Gillar att arbeta i ett högt tempo

Vi söker i huvudsak individer som vill arbeta heltid, men eftersom vi söker flera säljare så kan det även gå att kombinera för dig som vill arbeta vissa veckor. Det viktiga är hur mycket säljglädje du kan sprida i teamet, där samarbete och engagemang skapar resultat.

Välkommen med din ansökan senast den 19:e april 2017.

Med vänlig hälsning / Best regards
Kevin Patel, Tel. +46704051550

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Personligt meddelande (valfritt)

Hur lång erfarenhet har du av försäljning?
 Ingen 1 år 2 år 3-5 år 6 år+

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev (valfritt)

Vart hörde du talas om oss?

Ja, jag vill söka tjänsten som Säljare!