Sales Ahead Pipeline Service söker uppbackning till företagsförsäljningen (Gbg)

Sista ansökningsdag har passerat. Följ oss gärna på Facebook för nya karriärmöjligheter!

Ännu ett år till ända, och jag kan lugnt och sansat konstatera att 2016 är vårt mest intensiva och framgångsrika år hittills. Vårt koncept ”Sales Ahead Pipeline Service” har gått från klarhet till klarhet, där vi tillsammans med ett tjugotal stadiga partners och kunder nu har förädlat oss i snart två års tid.

Robin, Victor, Kevin och jag söker nu ytterligare kollegor till Sveriges hetaste smältdegel inom försäljning! Vi ser fram emot en ny kollega som kan hjälpa oss att sälja med våra partners inom IT, Management Consulting, e-Commerce, Business Intelligence, redovisning, bemanning, media och outsourcing.

Vi hjälper företag, som är välkända och etablerade inom sin gren, med att utveckla kompletta CRM-strategier och därefter att taktiskt bearbeta den optimala marknaden för nya affärsmöjligheter och skarpa affärer. Vi effektiviserar och standardiserar kommunikation och tillvägagångssätt samt utbildar situationsanpassat för att maximera våra gemensamma mål och vår partners ekonomi.

Vår idé är att verka i många olika branscher samtidigt, för att det ger oss stort kreativt utrymme i våra säljprocesser över hela teamet och för att vi inte heller blir beroende av hur en specifik bransch går och mår för stunden. Vi kan helt enkelt förlita oss på att vår samlade kompetens och insatsstyrka tar oss framåt, där vi enade skapar en gynnsam total högkonjunktur.

Ditt uppdrag blir att driva vår operativa försäljning i något av våra upparbetade projekt. Telefonen är ditt överlägsna verktyg som går varm varje dag, och din totala kommunikativa förmåga är viktig. Vårt utpräglade sätt och interna samarbete ger maximalt resultat på kortast möjliga tid oavsett om vi säljer systemutvecklare inom IT eller letar nya uppdrag åt tunga Managementkonsulter.

Du som potentiell ny kollega behöver ha erfarenhet av försäljning i någon form med stor ambition att vilja bli absolut bäst inom ditt område. Med rätt inställning och personlighet så löser vi resten tillsammans. Vårt team verkar alltid som en enhet för att lyfta det totala resultatet.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2017.

Med vänlig hälsning / Best regards
Johan Kronberg, Tel. +46722360360

För att kunna lägga fullt engagemang på individuell utbildning och coachning i Sales Ahead Pipeline Service så tar vi endast in en ny kollega åt gången. Intervjuer sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt genom att fylla i formuläret nedan.

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Personligt meddelande (valfritt)

Hur lång erfarenhet har du av försäljning?
 Ingen 1 år 2 år 3-5 år 6 år+

Bifoga CV

Bifoga Personligt brev (valfritt)

Vart hörde du talas om oss?

Ja, jag vill söka tjänsten som Säljkonsult!