Rekrytering

Säljare sägs av många vara den svåraste gruppen att rekrytera, bemanna och utveckla. Det är det vi kan! Vi är väldigt ivriga att varje dag hjälpa företag och framförallt människor som vill lyckas med sin försäljning. Vi gillar att guida individer som vill finna den absolut bästa miljön för karriärutveckling, drömuppfyllnad och målförverkligande – till hög effektivitet via vårt unika koncept för rekrytering och vägledning.

Sales Ahead vill hjälpa hela världens säljkår och alla företag som ser försäljning som någonting viktigt. Vårt mål är solklart. Vi vill öka försäljningen. Vi hjälper säljare och säljfokuserade företag framåt genom affärsutveckling, kompetensbaserad rekrytering, säljmarkerad bemanning och säljutbildning.

Vi erbjuder rekrytering av säljare i Göteborg. Att rekrytera medarbetare är svårt, men att rekrytera säljare är ännu svårare.

Alla som samverkar i, på och runt Sales Ahead har en lång bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Vi har själva dragit slipstenen under många år och byggt upp stora säljavdelningar från betonggrund till festlig framgång. Vi har lärt oss hantverket, vi har lärt andra hantverket och vi har på nära håll fått uppleva hur man skapar miljöer och kulturer som stimulerar medarbetare till att engagera varandra.

Vår mission är att vara alla säljares vägledare på den marknad som var och en har valt att bygga sin dröm i. Sales Ahead vill ge alla säljare och partners en snabb och effektiv skjuts framåt – rätt stjärna på rätt arbetsplats!

Vi tillför något unikt till dagens marknad, en helhet inom säljutveckling och säljrekrytering. Vi kan gå helhjärtat in i ett företag för att hitta alla möjligheter till affärsutveckling och säljförbättring för att sedan komma tillbaka med en gedigen förbättringsrapport. Vi kan rekrytera säljare, säljchefer och supportpersonal på alla nivåer. Oavsett ditt företags behov av Utesäljare, Innesäljare, Key Account Managers, Försäljningschefer, Internationella säljare, Butikssäljare eller Mötesbokare – så är vi konstant redo för tuffa utmaningar och höga mål.

Sales Ahead består av dedikerade människor som löser behov. Därför ser vi det som självklart att hjälpa de mest dedikerade arbetsgivarna som behöver vässade säljare och engagerande säljsupport.

Vill du ha hjälp att öka försäljningen och rekrytera säljare? Kontakta oss redan idag! Ring eller kika gärna förbi vårt kontor i Göteborg så visar vi hur vår unika affärsprocess ser ut.

Välkommen!

Säljrekryteringen kan med fördel uppgraderas med anpassad utbildning eller vårt populäraste koncept Pipeline Service som är en form av avancerad bemanning.