Sales Ahead 1000 dagar live

I september 2011 planterades säljträdet Sales Ahead. Idag har vi varit igång i 33 månader – 1000 dagar av härliga hinderbanor, framgångssagor, affärsförslag, coachingsessioner och säljglädjeskrik! Vi har hjälpt människor att nå nästa nivå i sin egen säljutveckling och fått chansen att utbilda och vägleda grupper i både befintliga säljorganisationer samt egenbyggda startups.

Vi har lyssnat på säljare och partners samt anpassat och optimerat våra tjänster – inte minst så har vi lanserat vårt Trygghetslöfte på rekryteringstjänster för arbetsgivare och säljare. Alla som är en del av Sales Ahead bidrar tillsammans till en lång kompetenskedja inom försäljning, marknad och ledarskapsutveckling, där vi är enade runt samma mål varje dag. Vi hjälper andra människor med det vi själva tidigare har upplevt och presterat inom företagande och säljdrivna organisationer.

Vi har frågat potentiella arbetsgivare vad som är viktigt vid anställning och rekrytering av säljare, säljchefer och supportmedarbetare. Man vill bl a få stöd i att planera sin bemanning, regionala täckning och marknadsföring av kultur och varumärke. Men framförallt så vill arbetsgivare ha hjälp med att frigöra tid och resurser till att driva sin befintliga verksamhet framåt och samtidigt få möjligheten att träffa rätt stjärna och blivande medarbetare som brinner för den specifika uppgiften och säljrollen som man behöver.

Sales Ahead finns här för alla som tycker att försäljning är viktigt. Välkommen till ett förväntansfullt juni där vi tillsammans ökar intäkterna och bidrar till Sveriges ekonomiska tillväxt!

Johan Kronberg
VD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *