Fler framgångssagor för fler människor

Underbara 2014!

Ett år fyllt av framgång, förbättring och speedy success. Ett år som kommer innehålla fler framgångssagor för fler människor än någonsin tidigare.Framgångssagor med Sales Ahead

Har du försäljning som ditt varma kall eller vill du helt enkelt in och bli en hejare på förstklassig service? Världens bästa dröm är din egen att förverkliga, så ut och hämta hem den! Hur du planerar karriären, vem du kommer ringa och vilka steg du tänker stega för att nå nästa nivå i din utveckling har du goda möjligheter att få stöttning med. Men först och främst; framgång är ett ord som du och endast du själv kan förklara innebörden av, utifrån dina egna mål. DU är FANTASTISK!

Många företag, arbetsgivare och beslutsfattare har nu hunnit känna in ett nytt budgetår. Firat segern? Kanske slickat såren? Den som vill anställa framstående och banbrytande eldsjälar behöver ha visionen tokladdad, ekonomiboomen färdigkalkylerad och säljsinnet vidöppnat. Oavsett vilket så är tiden för förbättring här och nu. Årets uppsatta mål är av stor vikt, men framförallt och viktigare är – VAD är det du som arbetsgivare vill bli bättre på redan nästa vecka och månad? Time for improvement! Right now. Om ni inte vet vart ni ska börja; ta först tag i det som främjar sprudlande kommunikation och ett fantastiskt arbetsklimat.

Själv så drivs jag av affärsutveckling och att hjälpa människor att utvecklas inom försäljning. Jag ser fram emot högmotiverande ledare, sant utvecklande glädje och att se säljare lyckas! Sales Ahead är här för att förändra, förbättra och motivera, mitt i en energistorm av service och engagemang. Söker du tips och vägledning så tweeta, mejla, sms:a eller ring mig – alla vägar som leder till din positiva ökning är värda att springa på.

Kineserna kallar det för hästens år. Jag kallar det för the year of speedy success.

Välkommen till din egen framgång!

Johan Kronberg
VD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *