Hjälp oss jobba gratis. God Jul & Gott nytt år!

Jag skulle nyss acceptera ett nytt uppdrag inför en av de få veckorna som vi inte har schemalagt den närmaste framtiden, när jag faktiskt kom på något betydligt viktigare.

Vi jobbar ju hårt och har varit fullbelagda hela året, så det är inte ofta vi hinner konsumera media. Men när jag nyss läste om en liten flicka som dog i sin pappas armar på flykt från Syrien så kändes plötsligt alla andra uppdrag helt oviktiga.

Vi utmanar härmed alla hjälporganisationer med 90-konto och engagemang för människorna på flykt i Syrien, att tillsammans med oss här i Göteborg samla in så mycket pengar som möjligt. Det innebär att vi ställer vår arbetskraft till förfogande, helt gratis, under vecka 1, till den eller de organisationer som kan hjälpa oss sälja för en bättre värld. (Vi kanske inte kan gå ihop med alla, så först och bäst till kvarn..)

Att skänka pengar är en sak, och det har vi gjort till Läkare utan gränser – God jul alla partners, kunder, säljare och underbara människor! Men vi vill mer än gärna också kavla upp ärmarna och ge något som verkligen räknas; att under den första veckan 2017 ge vårt fysiska engagemang där vi på telefon, ute på stan eller via annan kreativ idé faktiskt ser till att öka medvetenheten och insamlingen av resurser till de som behöver det mest. Berörda organisationer – hör gärna av er!

Hjälp oss hjälpa.

God jul & gott nytt år!

Med vänlig hälsning / Best regards
Johan KronbergTel. +46722360360

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *