Värdefulla möten

Vi gör en stor mängd olika saker för att vara ett såpass koncentrerat team. Vi är hyperaktiva inom HR, vi installerar CRM-strategier, vi gör saker bättre, vi rekryterar, vi säljer tjänster, vi säljer produkter, vi letar upp affärsmöjligheter och vi skapar värdefulla affärsmöten och affärer.

Ofta handlar det om komplexa säljprocesser och försäljning som kräver research samt långsiktig bearbetning av en marknad och specifika nyckelpersoner. Efter en kavalkad av entusiastisk påverkan och behovsanalyserande följer den goda tajmingen att konvertera det hela till ett fysiskt möte för att ta relationen, upplevelsen och utbytet till nästa steg.

  1. Värdefullt möte
  2. Inget möte
  3. ”Möte” (Svagt möte)

Det första fysiska mötet kan vara smakfullt, tindrande och kan verkligen skapa och befästa riktigt goda utbyten och affärer om man så vill. Och det riktigt, riktigt snabbt ibland! Ett korrekt preparerat möte, med respekt hela vägen från den punkt när du ringde upp, smsade eller kommunicerade på något annat digitalt sätt för första gången ger strålande utsikter för att intensifiera det du vill och skapa hävstång.

Dygnet har 24 timmar och veckan 168, vi har alla samma tid till vårt förfogande. Så om du vill bli framgångsrik så behöver du göra rätt saker och se till att maximera antalet Värdefulla möten och på samma gång vara återhållsam med allmänna ”Möten” (svaga möten). Med det sagt så går det också att elevera och avsevärt höja värdet av ett möte innan det ens har börjat, genom strålande förberedelser och äkta engagemang vid varje moment och kontakt.

Meddela gärna den du ska ha möte med dagen innan att du ser fram emot ert möte. På så sätt höjer du värdet på mötet redan innan det har börjat! Och får samtidigt en accept på att den du ska träffa är redo och kommer prioritera er träff, på överenskommen plats.

Ett värdefullt möte kan verkligen höja din dag och de människor du möter. Och i slutändan skapa en god aura som möjliggör strålande ideér – som skapar högtflygande affärer! Att ha ett ”Inget möte” istället för ett ”Möte” kan således ge precis den extra tid som behövs för att kunna prioritera värdefulla möten och uppföljningar, och sparar dig samtidigt energi och resurser till ditt nästkommande värdemöte.

Vi lever i en tid där människor har behov av att träffas allt mer och där vi samtidigt kan kommunicera på massor av nya sätt. Gör dina möten till något exklusivt! Och oavsett hur stor din kalender är, så är det värdefulla möten som gör din dag och skapar hävstång för dina syften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *