Vilken är din superkraft?

Sales Ahead - Powered by People

Superkrafter och seriehjältar. Hulken har övermänsklig superstyrka. Stålmannen likaså, och därtill har han superhastighet, superhörsel och supersyn. Hjältar som dessa samarbetar ofta för att övervinna stora och till synes oövervinneliga motstånd eller superskurkar – med triumf som utgång.

Alla människor har en superkraft! Och glädjande nog så kommer du riktigt, riktigt långt med endast en. Det kan vara vadsomhelst, den minsta lilla egenskap. Så länge du är extraordinärt superbra på den så kan det vara din personliga superkraft.

Ett sätt att veta att det är din superkraft (förutsatt att den går att notera av utomstående) kan vara att någon i din omgivning någon gång har nämnt att denna egenskap har gjort betydande skillnad i något sammanhang. Det är å andra sidan inte säkert att du själv uppmärksammat din superkraft eller så tror du att du omöjligen kan besitta just den förmågan, men det kan då definitivt vara värt tiden att grundligen ta reda på den. Du kan behöva tänka i helt nya tankebanor för att finna den, och vägen dit kan börja med att du behöver bryta helt vardagliga mönster och sysslor. Och minns nu för allt i världen att det är en myt att barn lär sig lättare än vuxna.

En spännande sak du kan testa då du har definierat din superkraft är att ta kontakt med någon eller några du inte känner sedan tidigare och fråga vad deras superkraft är och samtidigt beskriva din. Varning för att mycket kreativa och spännande utbyten kan uppstå! Givetvis kan detta appliceras i verkligt användbara situationer, som att ta nästa steg i en rusande karriär t ex. Eller för att övertyga den där kunden, eller för att helt enkelt bara göra något du redan gjort fast fantastiskt mycket snabbare och enklare så att du istället kan åstadkomma nya och fler alster.

Så, vilken är din superkraft?

En tanke om “Vilken är din superkraft?

 1. Tomas Hellemaa

  Jag har flera krafter men mina tre starkaste är .

  Förmågan att se samband där andra ser kaos
  Förmågan att motivera andra till stordåd
  Förmågan att skapa ett förtroende i nästan alla möten

  Alla dessa gör att jag lyckas där andra går bet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *